Facebook

Belépés - Regisztráció

Banner

Hírek

Megnyílt az ország ötdik, Budapest negyedik Wok n' Go étterme a WESTEND-ben, Noodlehouse néven!
Eredeti, helyben készült, friss kínai tészták a szemed láttára, pillanatok alatt!
www.wokngo-noodlehouse.hu

www.wokngo-noodlehouse.hu


Magunkról PDF Nyomtat Email

Sherry Étterem- és Kávézólánc

Az üzleteinket üzemeltető vállalkozások adatai!

Az első kínai éttermüket a tulajdonosok Magyarországon 1996-ban alapították. Minden étteremben kínai szakács főz, akiknek segítségével eredeti kínai ételek kerülnek a vendégek elé.

A távolkeleti konyha és ízek különlegessége a sok-sok zöldség, óriási fűszer és ételválaszték. A gyors főzés miatt a tápanyagok, vitaminok nem vesznek kárba,  hanem a vendég tányérjára kerül. A kedvező fogadtatás hatására döntöttek a tulajdonosok az éttermi lánc kialakítása mellett a vendégek nagy megelégedésére az ország egész területén.

A hódmezővásárhelyi TESCO-ban található üzletünk a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság ellenőrzése alapján valamennyi jogaszabályi rendelkezésnek megfelelt. Az erről szóló igazolást ide kattintva olvahatja el. A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság igazolása!

A következő fejlődési szakasz a Sherry étteremlánc jelenlegi, egységes arculatának megteremtése, a HACCP rendszer országos alkalmazása, illetve HACCP élelmiszer minimumvizsga, minden dolgozó saját hatáskörben történő vizsgáztatása.

Mivel minden magyar vendég kívánságát teljesíteni szeretnénk a fő kínai ételek mellett pizza, gyros és egytál magyar ételek is szerepelnek kínálatunkban. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a vendéglátásban igen széleskörű, professzionális szolgáltatással állunk vendégeink rendelkezésére. Az ételek mellett szeszes és szeszmentes italokat, sört, kávét is forgalmazunk. Szlogenné vált a hálózatban - mindig friss!


Ennek köszönhetően már 48 üzlettel egyedüli kínai ételeket forgalmazó láncolattá fejlődtünk Magyarországon.

Ehhez hasonlót nemcsak Magyarországon de Európában sem lehet találni.

Fokozottan ellenőrzték az ázsiai vendéglátó egységeket

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság felügyelői a Napfény Parkban található kínai büfét ellenőrizték a sajtó munkatársainak jelenlétében, ahol mindent rendben találtak. További részletek a Csongrád Megyei Kormányhivatal honlapján! >>>

A hódmezővásárhelyi TESCO-ban található üzletünk a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság ellenőrzése alapján valamennyi jogaszabályi rendelkezésnek megfelelt. Az erről szóló igazolás lentebb látható.