Ételeink |
A csípős-savanyú leves receptje
Csúsztatott csípős csirkeCukkinis csirkeGombás csirkeMogyorós csirkeNarancsos csirkePekingi csirkeVörös szószban sült oldalas rizzselSzecsuani csirke, 10 adag:Hozzávalók:- 2 kg csirkemell Elkészítés:Ezeket a fűszereket összesütjük a hússal meg a zöldségekkel, ezt követően egy kis kanál kukoricakeményítőt adunk hozzá amikor az étel már nagyon forró. Bambuszos csirke 10 adaghoz:Hozzávalók:- 2 kg csirkemell Elkészítés:Ezeket a fűszereket összesütjük a hússal meg a zöldségekkel, ezt követően egy kis kanál kukoricakeményítőt adunk hozzá amikor az étel már nagyon forró. Szezámmagos csirke 10 adaghoz:Hozzávalók:- 2 kg csirkemell kocka Elkészítés:Ebből masszát készítünk, majd a húskockákat beleforgatjuk és forró olajban kisütjük. Mártás:- 0,10 dkg cukor Elkészítés:Ezeket szószt készítünk, majd a húst beleforgatjuk. A végén szezámmaggal megszúrjuk. Csülök burgonyával 10 adaghoz:Hozzávalók:- 2 kg csülök Elkészítés:40 percig forró vízben főzzük, kicsontozzuk, majd a húst felkockázzuk. Fekete borsos csirkemáj 10 adaghoz:Hozzávalók:- 2 kg csirkemáj Elkészítés:A vízbe teszünk 1 teáskanál kínai sót, 1 teáskanál fehér borsot, 2 teáskanál sót. Majd ezeket együtt főzzük majd a végén burgonyakeményítővel besűrítjük. Pekingi kacsa 10 adaghoz:Hozzávalók:- 1 egész kacsa Elkészítés:1 egész kacsát főzzük 40 percig. A vízbe 3 teáskanál sót és 3 teáskanál szójaszószt teszünk. Ezután kicsontozzuk, a húsát csíkokra vágjuk. Ezekkel összekeverjük a húst és a forró olajban kisütjük. Mártás:- 0,05 g erős pista Ebből szószt csinálunk és összeforraljuk a kacsával. |